N-VA Ham op bezoek bij 2 zusterafdelingen

Op 28 november 2011

In het verleden werd de afspraak gemaakt om deel te nemen aan activiteiten georganiseerd door onze naburige zusterafdelingen. Enerzijds om ze mee te ondersteunen en te netwerken, en anderzijds om de “best practices” om te zetten naar onze eigen activiteiten. Het bestuur vaardigde gisteren een afdeling af op de herfstwandeling bij N-VA Zonhoven en een bij het pastabuffet van N-VA Heusden-Zolder.

Omstreeks 14u00 was het verzamelen geblazen ter hoogte van het Kamphuis Holsteen te Zonhoven. Een 100 tal sympathisanten startten bij druilregen de wandeltocht op het natuurreservaat De Teut.

Het Vlaams natuurreservaat De Teut vormt samen met het natuurreservaat Ten Haagdoorn in Houthalen-Helchteren het grootste heidegebied van Midden-Limburg. Je vindt er meer dan 2000 hectare heide met beekdalen, vennen, duinen, bossen en voormalige landbouwgronden. (Bron ANB)

Tijdens de wandeltocht waren de weergoden ons goed gezind en begon het toch wat op te klaren. Bij aankomst aan het kamphuis was de regen al volledig verdwenen en konden wij genieten van een drankje en hapje, meer bepaald boekweitkoek vergezeld van een lekker lokaal gebrouwen biertje.

Natuurlijk mogen wij onze voorzitter a.i. Ronny Geys niet vergeten. Bij een lekker pastabuffet te Heusden-Zolder kon hij genieten van een boeiende uiteenzetting van N-VA Parlementslid Zuhal Demir. Die de 170 aanwezigen inzicht gaf over haar N-VA keuze en het werk als parlementslid gedurende het laatste jaar. Haar beroepsspecialisatie zijn door de recente wetgeving wel heel actueel geworden.

N-VA Zonhoven en N-VA Heusden-zolder, hadden een prima organisatie en ondanks de weersomstandigheden toch een grote opkomst van leuke en gezellige N-VA’ers en sympathisanten.

Fotocollage activiteiten

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is